Brokkolisalat
Brokkoli er en av våre mest næringsrike grønnsaker med mer C-vitamin enn appelsin! Prøv denne salaten som tilbehør eller en egen rett.
Brokkolisalat (4 personer)
1 stk brokkoli
1 dl solsikkekjerner
1 dl tørket tranebær
1 stk vårløk
2 ss rødvinseddik
2 ss Majones
1 ts honning
Slik gjør du
1. Legg tranebærene i bløtt i ca 10-15 minutter.
2. Del brokkoli i små buketter, og rasp stilken fin på et rivejern.
3. Hakk vårløk i tynne skiver.
4. Bland sammen brokkolibuketter og -rasp, vårløk, solsikkekjerner og tranebær i en bolle.
5. Pisk sammen rødvinseddik, majones og honning. Ha dressingen over brokkolisalaten og bland inn til det er godt fordelt, og server.
Oppskriften er hentet fra AlleTilbords.no. I AlleTilbords kan du filtrere oppskriftene på kostholdsretningene middelhavskost, karboredusert kost eller lav GI, du kan også krysse av for allergier. Se filmen